Simples , contagioses

Dues, a molt estirar, tres paraules; paraules simples que tenen un poder impressionant en un temps en el que la informació viatja,en molts casos informació no verificada o fraudulenta, a la velocitat de la llum.

Paraules simples i curtes que comunicades per un/a emissor/a en concret i amb comprovada veracitat poden alterar el teu estat anímic d' una forma brusca i brutal, alterar en bon i mal sentit per suposat. Així de simple, així de complex alhora podem alterar l' actitud amb la qual una persona afronta una prova/un repte com l' actual en un moment en el qual les relacions socials es veuen limitades en un espai reduït a la mínima expressió.

Cada dia més incrèdul ambles informacions que ens arriben des dels medis d' informació intento aïllar-me, com sempre he fet per altra banda, de la rumorologia de la gent i les especulacions que deriven en falses il·lusions ,o decepcions, per a centrar-me en mi i en els meus.  Abans d' ahir dues paraules van alegrar-me el dia, un dia que havia passat sense pena ni glòria i em van arrancar un somriure.

Un "Bon dia", un "com estàs", un "t' enyoro", un simple "farem una birra" o un "fins aviat" pot aportar una càrrega positiva  a molta gent. S' ha de ser positiu, mostrar actitud positiva sempre i mostrar que seguim amb les ganes de viure intactes, amb les ganes de viure aventures plegats. Caure està permès però aixecar-se és una obligació i, crec, que mostrar aquesta positivitat no és simplement sa per a nosaltres mateixos sinó que és una projecció de lluita i superació de la situació actual que de ben sergur que podem contagiar a algú sense gairebé ser-ne conscients.

Siguem positius, actuem sempre que puguem amb un somriure a la cara i si caiem demanem ajuda a qui creguem oportú, algú a qui no li sàpiga greu compartir una petita part del seu somriure per a contagiar-nos-el i tenir el poder de contagiar-lo a altre gent.

Si tothom Balla - Gertrudis & Suu

Comentaris