... 2010/11 ...

Passat Nadal, passat Sant Esteve... sembla ser que totes les festes en les quals em d' estar entre els nostres s' acaben i s' esbaeixen, queden poques ocasions per demostrar , de nou, qui som , què som i gràcies a qui ho sóm; per tot això, tenim la diada de Cap d' Any, una jornada lúdico-festiva en la qual ens desitgem els millors desitjos i aventures en aquest nou any mentre gaudim, entre alguns dels nostres, d' una bona companyia i un bon ambient per rebre amb el més gran somriure aquest nou capítol en la nostra vida, un any més grans , un any de noves aventures, un any de nous reptes, un any per complir les velles promeses, un any per, una vegada més, lluitar per tos els nostres.

Dir adéu a aquest 2010 és difícil, ha estat un any de grans fites i moments, començant per acabar la carrera universitària, continuant per la més gran fita dels Moixiganguers d' Igualada i la culminació de la millor temporada de la nostra colla, presenciar la recuperació d' una colla com són els cercolets a la nostra ciutat, participar activament en la nostra festa major, viatges amb grans records i grans moments, començar una nova etapa a la vida laboral, iniciar un nou repte en forma de màster, grans i quantiosos moments amb els amics... i per altra banda, grans decepcions i errors; moments de llàgrimes, sacrificis sense recompensa, moments de penediment, pèrdues de persones que significaven tot en les nostres vides... És per tot això que aquest 2010 ha estat una combinació de grans moments que no han pogut ser culminats amb un any excepcional, malgrat tot no el canviaria, dels errors se n' aprèn i mai és tard per tornar a començar, així emprenc un nou camí, un 2011 carregat de perspectives i noves il·lusions, carregat de propostes i ganes, un 2011 on vull comptar amb tots i cadascun de vosaltres, un 2011 on TU seràs important.

Que passeu un bon cap d' any i feliç 2011.

Comentaris

  1. Estàs fet un fenòmenu!!! Cada cosa té un lloc, sí senyor!

    Aquest 2010 deixa entreveure que el 2011 serà millor!

    ResponElimina
  2. Creia que mai series capaç de parlar d'aquesta manera sobre el 2010, et felicito, ens has demostres que del's errors i les caigudes se n'aprèn. Felicitats Gorka, cada dia ets més gran! :)
    Serà un gran 2011, no en tinc cap dubte!!

    ResponElimina
  3. M'agrada molt que t'hagis fet un blog, George. És una cosa molt maca i crec q et sentarà d'allò més bé. Anyoro molt les teves reflexions sobre la vida, i la manera q tens de veure-la, així que aquí podré seguir "escoltant" les teves versions de les coses i podré discutir-te-les (des del carinyo, you know). El 2011 crec q serà un gran any, i potser dic això cada 31 de desembre, però tinc la sensació q aquest cop serà cert (correcte!! jejeje). Ens fem grans i s'ha de notar q cada cop lluitem més per la nostra vida, q el temps passa massa ràpid!
    En fi, feliç 2011, pq te'l mereixes i molt. Espero q sigui un any en q poguem viure moltes coses tots plegats! i bones, clar! jejeje
    un petonàs enorme petit!!

    ResponElimina
  4. Gorka plegats farem que el 2011 sigui molt millor que el 2010, tan a plaça com a fora.

    Bona entrada d'any! :)

    ResponElimina
  5. Si vols un 2011 ple de felicitat regala'n a piles, de felicitat i alegria :)
    Jo t'ajudaré, si em deixes :)
    Bon any Gorka! :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada