... Què tenim a Igualada? Què volem? ...

Avui ,  tothom a despertat en la última setmana abans de les eleccions, que es duen a terme aquest Diumenge dia 22 de Maig. LLuny de voler convèncer a ningú o donar a conèixer el color del meu vot, qui em conegui ja el coneixerà, em limitaré a contemplar fredament la situació de la nostra ciutat, la ciutat d' Igualada, la nostra ciutat!

Què tenim?
La situació de la nostra ciutat és bastant crítica i ens trobem amb un gran índex d' atur a la ciutat; un dels índexs més grans en la comarca i en el territori dels països catalans;una ciutat que s' està convertint en dormitori, on la gent es troba descontenta i que té un dèficit important en transports públics cap a Barcelona i altres indrets; tenim una ciutat que al mateix temps complica la transitació de vehicles privats col·locant zones blaves a tots els indrets on hi ha comerços que es podríen veure beneficiats per la assistència de més gent; tenim propostes, com el POUM de la ciutat, que s' han fet sense la participació ciutadana i amb una gran demostració de tirania per part de l' actual alcalde i el seu grup de regidors per igualada. 

Què ens espera? 
Sigui qui sigui que aconsegueixi pujar a l' alcaldia d' Igualada es trobarà amb un dèficit brutal , de prop d' un milió d' Euros, de l' Ajuntament d' Igualada; milió d' euros , per altra banda, que es podríen haver evitat si no s' hagués fet la obra del pont cap al barri de Fàtima, obra prescindible tenint en compte que ja tenien bones comunicacions amb la ciutat i que el pont actual està a poca distància de l' antic. A part, tenint la ciutat descontenta i la cultura en segon terme durant tota la última candidatura, la població ha buscat en associacions i grups que s' han volgut crear recentment un lloc on participar a la cultura, coneixedors de la poca voluntat que ha tingut l' Ajuntament de la ciutat a contribuïr en les noves idees tot tancant portes abans d' escoltar.

Què volem?
Des del meu punt de vista el que volem està clarissim, sóm els joves els que estem més amb l' aigua fins al coll per culpa de la crisi, per tant necessitem gent jove a l' Ajuntament, regidors amb noves idees i amb empenta; regidors que ens escoltin i incentivin la participació ciutadana; necessitem un Ajuntament que des de l' austeritat dels actuals temps i per l' actual dèficit financer , impulsi idees que en comptes de tancar la porta a la cara puguin generar un si feu... nosaltres farem, es mogui per a portar empreses, sense divisions i amb moltes ganes.

Després de tot aquest escrit, jo simplement us deixo pensar i reflexionar en el vostre vot; segur que entre tots alguna cosa millorarem, junts podem!

Comentaris

  1. Ieps maria, en moltes coses realment no et falta raó; Igualada s'està convertint en una ciutat dormitori i la gent està crispada perqué des de d'alt no es fa res per evitar-ho. Tot el joven que estem pujan amb estudis i que busquem un lloc de treball per poder tirar la nostre vida i futur profesional endavant, ens trobem un buit de places de treball en molts sectors i amb això vull dir que; tota la nostre generació com a conseqüència d'aquesta manca anirem on les coses siguin més favorables, ja sigui a barcelona, a la resta de l'estat o a l'estranger, desvinculant-nos cada vegada més d'unan ciutat que ens a vist creixer i que personalment me l'estimo molt, però a la vegada sóc conscient que si les coses continuen igual, la meva familia(si algun dia en tinc), no viurà a Igualada.

    ResponElimina
  2. Bones Eduard! M' agrada que hagis entrat, llegit i comentat al meu blog! Tens tota la raó en tot el que dius, de fet, jo que sóc integrant d' aquest jovent igualadí sempre he treballat fora de la ciutat i , realment, sóc conscient que en el futur tinc molts numeros de no viure a la ciutat; tot i així, diguem agosarat però ... encara crec en que si ens hi posem ara podrem pal·liar moltes coses, però cal anar-hi i cal fer-ho ara! No deixem que la desil·lusió ens impedeixi dir la nostra! :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada