En Tàndem

Moments, acompanyants, estats d'ànim, energies, humor... tot tan important i alhora tan volàtil. És habitual sentir que una situació pot ser causada per estar en un lloc i un moment concret, oportú o malaurat, en què algú apareix a la nostra vida, succeeix alguna cosa fora de la rutina diària o simplement canvia el temps o les nostres percepcions de l'ara.

Jo, no obstant això, tot icreure en aquest mantra comentat anteriorment, faig un pas més enllà i crec que en un moment de creixement personal, en un canvi que volem fer en les nostres vides, en l'execució d'un projecte, en el nostre propi desenvolupament, volem donar sempre amb la tecla adequada per aconseguir aquell objectiu, aquella meta a la qual somiem arribar. 

Per a aquest motiu ens rodegem de gent, de persones, que poden compartir i/o aportar en el mateix, aportar energia, ànim, il·lusió, coneixements que ens permeten emprendre aquest nou camí amb tots els índexs al màxim nivell de motivació. 

 Tothom coneix què és un tàndem, aquella bicicleta enla qual poden pedalar més d'una persona; una bicicleta que té el doble, triple o quàdruple de potència de pedaleig que les bicicletes comunes, però alhora requereix d'una coordinació entre els seus integrants i d'un correcte manteniment perquè aquesta potència es transmeti de forma òptima per a aconseguir que tot vagi el mes fluid possible i tinguem velocitat de creuer òptima en totes les execucions dels nostres plans. 

 Des d'aquí, amb aquestes simples línies, vull donar les gràcies a totes i cadascuna de les persones que formen part de la meva vida, tinc diversos tàndems imaginaris; amb diferents metes a les quals sempre sereu benvinguts. Molts ja estan en marxa i no deixo d'engrassar-les perquè mai vegin minvada la seva projecció, altres encara estan per arrancar a curt o mitjà termini. 

Permeteu-me de tant en tant caure, però mai deixar de pedalar, junts pedalant i remant cap a un objectiu comú som imparables. Si alguna cosa bona et passa , pedaleja per a celebrar-ho... Si alguna cosa dolenta et passa , pedaleja perquè passi ràpidament... Si no et passa absolutament res , agafa la bicicleta o el tàndem i pedaleja per a fer camí i que passi alguna cosa, pedaleu, pedaleu per a no perdre mai l'equilibri...

 

Comentaris